Heinz Grill
Heinz Grill werd geboren in 1960 in Duitsland in Wasserburg am Inn. Hij leeft en werkt op dit moment in Italië in de omgeving van het Gardameer.
Hij is een spiritueel leraar, begenadigd bergbeklimmer, internationaal spreker en de auteur van ondertussen meer dan 100 titels in zeer diverse vakgebieden waaronder o.a. yoga, bergbeklimmen, voeding, geestelijke gezondheidszorg, architectuur, opvoeding en communicatie.
Zijn werken zijn ondertussen reeds vertaald in o.a. het Engels, het Italiaans en het Nederlands.
Centraal in zijn omvangrijke werk in de diverse vakgebieden staat steeds de actieve ontwikkeling van het eigen scheppend vermogen en op die manier het zelfstandig leren opbouwen van levenskrachten.
Met de ontwikkeling van dit scheppend vermogen is een individuele en concrete ontwikkeling van het zelfbewustzijn verbonden. De bewustzijnskrachten namelijk het denken, het voelen en de wilskracht leert men te activeren en praktisch om te zetten in het sociale- en beroepsleven.
Heinz Grill ontwikkelde door middel van jarenlang wetenschappelijk en geesteswetenschappelijk onderzoek een praktische oefenweg om dit vermogen stap voor stap tot ontwikkeling te brengen en zorgde op die manier voor vele vernieuwende en verruimende impulsen in diverse vakgebieden waaronder ook de voeding.
Zijn omvangrijke en vakkundig onderlegde inzichten werden in zijn boeken doorheen de jaren steeds verder ontwikkeld en zijn veelvuldig in de praktijk getest.

Meer info omtrent het leven en het werk van Heinz Grill kun je vinden op www.heinz-grill.de

Copyright © 2014. All Rights Reserved.

zorro uitgeverij - Braambeierhoekstraat 5, 8340 Damme - e-mail: info@zorrobooks.be - BTW: BE 0830.913.282