Ygor Uit Poperinge
Al ruim tien jaar doorkruist stand-up comedian YGOR UIT POPERINGE het Vlaamse land. Culturele centra, parochiezalen, jeugdhuizen, buurthuizen, feesttenten…De zwart gemuste man is overal geweest.

Hij won dan ook meerdere Comedy wedstrijden zowel in Vlaanderen als in Nederland: Laureaat van de Crazy Comedy Cover Contest (Gent) en van de Commeere Comedy Cup (Brugge), Persoonlijkheidsprijs op Cameretten (Rotterdam), zilver tijdens het concours voor de Wim Sonneveldprijs (Amsterdam), Bronzen kabouter op Cabareteske (Eindhoven), Winnaar Parkstad Cabaretfestival (Heerlen) en van Humo Comedy Cup (AB Brussel).
Hij is een graag geziene gast bij tv-programma’s als Villa Vanthilt, Comedy Casino, de jaarlijkse Comedy marathon in het Gentse Capitole.

YouTube filmpjes worden druk bezocht.
Youtube
Youtube

Duizenden mensen volgen hem op facebook. Facebook

Ygor is met andere woorden geen onbekende. Zeker niet voor zij die van cultuur houden: mensen, dus, die ook wel eens de betere boekhandel binnenlopen!

Wie Ygor op het podium zag (of op tv of het internet), zal allicht ook benieuwd zijn naar zijn geschreven verhalen en unieke cartoons. Daarom is het onontbeerlijk dat dit boek in de betere boekhandel ligt. De gekendheid van de auteur in combinatie met de lage verkoopprijs en de hoge kwaliteit (het boek zit vol verrassingen en finesses: eigen aan s mans manier van werken), zal ongetwijfeld tal van geinteresseerden lokken.

Binnenkort viert hij trouwens zijn koperen jubileum (12,5 jaar YuP), wat zal gepaard gaan met een nieuwe voorstelling en een tournee langsheen de culturele centra.

Copyright © 2014. All Rights Reserved.

zorro uitgeverij - Braambeierhoekstraat 5, 8340 Damme - e-mail: info@zorrobooks.be - BTW: BE 0830.913.282