Het grote leugenboek
Auteurs: Guido De Ville
Paperback - 192 pag.
Afmetingen: 15x23cm
Prijs: €14,95
ISBN: 9789079592470
Is iedereen die niet de waarheid spreekt een leugenaar? Is de waarheid verzwijgen een leugen? Is het wel zo erg als je af en toe eens liegt? Waarom liegen we? En, misschien de allerbelangrijkste vraag, hoe ontmasker je de leugenaar?

Want geef toe: iedereen liegt wel eens. We liegen om straf te ontlopen, anderen niet te kwetsen of om beter over te komen. Toch blijkt steeds dat we eerlijkheid als karaktereigenschap bij vrienden of familie het allerbelangrijkste vinden.

In 'Het grote leugenboek' deelt Guido De Ville zijn kennis en ervaring als voormalig politie-inspecteur en lesgever aan verschillende politiescholen om jou te helpen de leugenaar te ontmaskeren. Het resultaat is een verzameling tips en weetjes - verpakt in honderd vragen - over leugens, leugenaars en hun gedrag, doorspekt met een gezonde dosis humor.

Kan je aan iemands gezicht of lichaamshouding zien of hij liegt? Kan je stem je verraden? Hoe omsingel je de leugenaar?Leugendetectie mag dan geen exacte wetenschap zijn, er bestaat wel degelijk een heel arsenaal 'knipperlichten', tekens en gedragingen die wijzen op leugens. Je moet ze alleen weten te gebruiken. Dit boek leert je dan ook niet alleen de tekens herkennen en in hun juiste context te plaatsen, maar ook de technieken om de leugenaar in de val te lokken.

Met dit boek zal je jezelf ontpoppen als een ware leugendetective en de grote en kleine leugens doorprikken. Je zult de leugenaar voor schut zetten en de waarheid naar boven te halen.

Eén ding is zeker: geen enkele leugenaar is nog veilig.

Guido De Ville is beschikbaar voor lezingen.

Bel 0477/625 502 of mail guidodeville@hotmail.com

Copyright © 2014. All Rights Reserved.

zorro uitgeverij - Braambeierhoekstraat 5, 8340 Damme - e-mail: info@zorrobooks.be - BTW: BE 0830.913.282