NOOIT MEER MOE
CVS ontmaskerd
HET CVS-MYSTERIE EINDELIJK OPGELOST
Auteurs: Michael Maes
Paperback - 304 pag.
Afmetingen: 15,0,5x23,0cm
Prijs: €19,95
ISBN: 9789461680013
Michael Maes bewijst dat CVS niet ‘tussen de oren zit’ en biedt hierdoor een oplossing aan duizenden patiënten die van het kastje naar de muur worden gestuurd en beschouwd worden als ‘geestelijk ziek’.
Ondanks de internationale weerklank van zijn bevindingen, worden zijn methoden in België en Nederland verketterd.

Mensen die lijden aan het chronische vermoeidheidssyndroom (ME/CVS) worden anno 2011 nog al te vaak weggestuurd met de mededeling dat hun chronische vermoeidheid en hun pijnen ‘tussen de oren zitten’ en niet behandeld kunnen worden. Michael Maes was de eerste wetenschapper die aantoonde dat ME/CVS veroorzaakt wordt door ontstekingen die in de cel ontstaan door een slecht werkende darm. Hij stelt zijn diagnose op basis van biologische testen, terwijl andere artsen, alsook de CVS-referentiecentra, deze invaliderende ziekte nog steeds als psychologisch bestempelen.
Daarmee heeft hij zich onvoorwaardelijk aan de zijde van de patiënt opgesteld.
In dit boek legt hij op een eenvoudige manier uit hoe ME/CVS ontstaat, wat de oorzaken zijn en hoe patiënten succesvol behandeld kunnen worden. Hij zet ook uiteen dat de opvatting van de overheid inzake CVS en de behandeling in de CVS-referentiecentra zeer ernstige gevolgen voor de patiënten hebben. Ze worden niet adequaat behandeld en hun problemen worden almaar erger. In ‘Nooit meer moe’ geeft Michael Maes niet alleen een geheel nieuwe kijk op ME/CVS, maar vertelt hij ook zijn verhaal als internationaal onderzoeker. Het is een verhaal van tegen de stroom in roeien en tegenkantingen van de overheid en andere artsen en psychiaters die de ziekte beschouwen als een onvermijdelijke, niet te behandelen en onaantrekkelijke last.

!!! Dit boek is niet meer voorradig.

Copyright © 2014. All Rights Reserved.

zorro uitgeverij - Braambeierhoekstraat 5, 8340 Damme - e-mail: info@zorrobooks.be - BTW: BE 0830.913.282