STUDENTE ONTVANGT
Auteurs: Lindsay Momerency
Paperback - 192 pag.
Afmetingen: 23,5x20,5cm
Prijs: €17,95
ISBN: 9789461680068
De laatste jaren duiken meer en meer berichten op van studentes die in de prostitutie werken. Zowel bij ons als in de ons omringende landen.

Waarom doen ze het? Schiet de financiële steun aan studenten tekort en kunnen ze anders hun studie niet betalen of doen ze het om zich extra luxe te kunnen veroorloven? Is het omdat ze op tien uur een gemiddeld maandloon kunnen verdienen of doen ze het voor de kick?
Hoe gaan zij er mee om? In hoeverre is hun omgeving op de hoogte? Welke invloed denken ze dat het op hun toekomst zal hebben? Schamen ze er zich voor?
En wie zijn hun klanten en waarom willen die specifiek seks met studentes?

Aan de hand van getuigenissen van studentes in Vlaanderen en Nederland geeft ‘Studente ontvangt’ een beeld van het hoe en waarom, van de visie van de meisjes op hun bijzondere bijverdienste, van hun verwachtingen en van hun toekomstbeeld. Daarnaast ging de schrijfster - zelf nog niet lang afgestudeerd - praten met deskundigen die met het verschijnsel te maken hebben, en ging ze te rade bij hulpverleners en politie , universiteiten en politiek.

Aan ‘Studente ontvangt’ ging een maandenlange zoektocht naar studentes in de prostitutie, motieven, achtergrond en duiding vooraf. Het resultaat is een verrassend boek dat een verhelderende kijk geeft op het thema van studentes in de prostitutie.

Copyright © 2014. All Rights Reserved.

zorro uitgeverij - Braambeierhoekstraat 5, 8340 Damme - e-mail: info@zorrobooks.be - BTW: BE 0830.913.282