Het andere Frankrijk
Frankrijk zoals je het in geen enkele andere reisgids tegenkomt
Auteurs: Marc Corthals
Paperback - 208 pag.
Afmetingen: 12,5x20,0cm
Prijs: €15,95
ISBN: 9789461680396
VERSCHIJNT OP 29 MEI.


Marc Corthals was meer dan 30 jaar reisorganisator en begeleidde meer dan 800 groepsreizen. Tussen de reizen door doceerde hij toerisme in SyntraVeurne, Kortrijk, Gent en Sint-Niklaas en leidde tal van toekomstige reisleiders op.

Dat meer dan de helft van zijn groepsreizen zich afspeelden op Franse bodem, verklaart niet alleen zijn liefde voor het land, maar ook het ontstaan van dit boek.

God woont nog in Frankrijk … maar speelt graag verstoppertje!

Maar Marc heeft in dit boek uitgevlooid waar ‘God in Frankrijk’ zich overal schuil houdt. En daar kan jij nu met volle teugen mee van genieten.

Dit boek laat je kennismaken met de andere kant van Frankrijk en geeft je tips en weetjes mee die je in geen enkele ‘klassieke’ reisgids zal terugvinden.

Wist je bijvoorbeeld dat de Loire in een ‘winkel’ ontspringt, of dat ‘Kir’ een pastoor was? Ken je het verhaal al van de belastingontvanger die een put van 240km liet graven of dat van Brigitte Bardot die geld inzamelde om de verkoop van de inboedel van Josephine Baker te voorkomen. En als je nog niet weet wat ‘Blanquette de Limoux’ is dan wordt dat hoog tijd.

Kortom, ‘Het andere Frankrijk’ is een boek dat vanaf nu bij de standaard-uitrusting van elke Frankrijk-reis zal behoren !

Copyright © 2014. All Rights Reserved.

zorro uitgeverij - Braambeierhoekstraat 5, 8340 Damme - e-mail: info@zorrobooks.be - BTW: BE 0830.913.282