Dertig februari
Auteurs: Ygor uit Poperinge
Paperback - 160 pag.
Afmetingen: 21x15cm
Prijs: €12
ISBN: 9789461680402
VERSCHIJNT 20 september

Dit boek is een logische stap in de vlakke loopbaan van Ygor uit Poperinge. Na de vele optredens in jeugdhuizen, parochiezalen en theaters, vindt hij – via you-tube, facebook en televisie – de weg naar het geschreven verhaal en de getekende cartoon (dit laatste met de hulp van zijn vriend en cartoonist Bart Vantieghem uit Brugge).

Gezien de filmrechten van het verhaal Boel in de badkamer (in dit boek geïllustreerd door het bevriende meisje Stien Verbelen uit Mortsel) voor een appel en een ei werden verkocht aan een niet nader genoemd productiehuis, zal de volgende stap er allicht één zijn in de richting van het grote witte doek. Tenzij de geschiedenis er anders over beslist.

In afwachting van die beslissing blijft Ygor zich rustig manifesteren. Naast dit boek is er ook de comedyvoorstelling Dertig februari. Maar pas op! Laat je niet misleiden! Beide zaken staan los van elkaar! Het boek vertelt ándere verhalen dan de theatershow. Behalve het verhaal Uit de put, waarin duidelijk wordt omschreven hoe Ygor uit zijn septische put kon ontsnappen. Voor wie wil weten hoe hij ín de put geraakte, wordt het stilaan tijd om eens bezoekje te brengen aan het theater!Gratis verzending.

Copyright © 2014. All Rights Reserved.

zorro uitgeverij - Braambeierhoekstraat 5, 8340 Damme - e-mail: info@zorrobooks.be - BTW: BE 0830.913.282