Voeding en de gevende kracht van de mens
De geestelijke betekenis van voeding
Auteurs: Heinz Grill
softcover - 200 pag.
Afmetingen: 29,6 x 21cm
Prijs: €24.99
ISBN: 9789461680624
NIET ZOMAAR HET ZOVEELSTE BOEK OVER ETEN OF KOKEN
De voeding omvat een groot gebied waarin er nog vele geheimen te ontdekken zijn. Het verantwoord uitkiezen van de voeding, de vakkundige bereiding en uiteindelijk het eten zelf zijn domeinen waarin de mens zijn vormgevende kracht kan ontplooien en daardoor een “gave” voor het leven kan vrijzetten.

Zo heeft de manier waarop we ons voeden niet enkel een grote uitwerking op onze eigen gezondheid, ze schenkt ons ook de basis voor een diepere relatie tot onze medemensen alsook tot de natuur.

Aan de hand van foto’s, beschrijvingen en praktische oefeningen brengt de auteur Heinz Grill de lezer in contact met de verborgen kosmisch-geestelijke vormkrachten, de zogenaamde etherkrachten in de voedingsmiddelen, en laat zien hoe de mens bovendien zelf aan deze etherkrachten opbouwend kan meewerken. Alhoewel de beschreven samenhangen van de voeding steeds eenvoudig en praktisch gehouden zijn, openen ze toch veelomvattende impulsen voor een evenwichtigeen esthetische voeding alsook ontwikkelingsmogelijkheden voor de kokkin of de kok zelf.

Copyright © 2014. All Rights Reserved.

zorro uitgeverij - Braambeierhoekstraat 5, 8340 Damme - e-mail: info@zorrobooks.be - BTW: BE 0830.913.282